hoofd

21 Dagen Back to Balance Basics (online programma)

21 DayBasics (2)

Wil je zonder consult gewoon (eerst) zelf aan de slag?
                    &
Wil je meer energie?
Of wat slanker worden?
Wat aardiger tegen je man en kinderen doen? 😉
Een betere nachtrust?
Verbeterde stoelgang en geen opgeblazen gevoel meer?
Wil je een stralende huid?
Minder hoofdpijn/migraine?
Fluitend door de overgang?
Of gewoon gezonder gaan leven?

Dan is dit iets voor jou!

Back to Balance Basics is hét online programma waarin je in 21 dagen nieuwe gewoontes aanleert die je kunt integreren in je leefstijl met als doel: 

✔hormoonbalans,
✔overall lekkerder in je vel,
✔meer energie,
✔beter slapen,
✔mooiere huid,
✔stomende seks 😉
✔wellicht wat kilootjes kwijt!
✔verbeterde stoelgang
✔…vul zelf maar in…..

Het 21-dagen-programma is bedoeld om je te motiveren, inspireren en je te ondersteunen in de nieuwe manier van leven. Want zo moet je het zien. Geen tijdelijk dieet, maar het begin van je nieuwe happy & healthy lifestyle!
 
Het kan nogal overweldigend en demotiverend zijn om alles in een keer te veranderen. Dat hoeft dus niet! Het voordeel van dit programma is dat je je elke dag maar op 1 nieuwe gewoonte hoeft te focussen en te integreren in je leefstijl. In dit veranderingsproces ben ik je graag van dienst!
 
Wat krijg je?
Tijdens de 21 dagen kijken we uiteraard hoe je o.a. je huidige voedingspatroon met wat kleine aanpassingen, kunt verbeteren. Maar ook wat je kunt doen om je stress beter te managen, je weerstand te boosten, je seksleven nieuw leven in te blazen en gifstoffen zoveel mogelijk te mijden.
 
En daarbij….. een [HormoonRESET]
De belangrijkste hormonen, die te maken hebben met o.a. overgewicht, humeur & energie, worden in deze 21 dagen geRESET! Door bepaalde dingen te laten staan geef je je lichaam de tijd om zichzelf weer te herstellen/balanceren.


Voor wie?

In principe voor elke vrouw, jong en oud. Omdat we allemaal dezelfde hormonen hebben en erbij gebaat zijn om deze in balans te brengen als er bepaalde klachten zijn zoals bovenaan genoemd.

Ben jij klaar om een vernieuwde, energieke versie van jezelf te worden? 

Schrijf je hier nu in om direct te starten!

Emmy Stelling

Emmy Stelling

21-dagen-programma

Ik heb onlangs de 21 dagen Hormoon reset programma van Debbie gedaan. Het was super om elke dag haar mails te ontvangen. Zij schrijft heel toegankelijk en de informatie die ik kreeg was erg informatief. Door de opbouw in het programma was het goed vol te houden en ik heb echt bijna alle tips opgevolgd. Ik merkte dat het me mentaal sterker maakte!
Ik heb sowieso als motto ‘mijn lichaam is mijn tempel’ en daar wil ik dus goed mee omgaan. Om er zolang mogelijk van te genieten en me fit te voelen. Door de tips heb ik een nieuwe balans gevonden en ik pas veel hiervan nu dagelijks toe. Mijn doel met het programma was vooral om mijn hormonen te resetten om te kijken of dit ook invloed heeft op mijn stress niveau en mijn huid. Tijdens mijn menstruatie is mijn huid altijd onrustig. Ik heb hier een verbetering in gemerkt. Daarna heb ik ook de darmdetox gedaan waarover Debbie mij vertelde. Dat was echt geweldig!  

Ik kan elke vrouw aanraden om dit 21 dagen Hormoonreset programma te volgen. Het brengt zoveel als het gaat om je gezondheid. Debbie is bovendien een professionele vrouw die weet waarover zij praat. Emmy Stelling, Vrouw & Essentie 

maureen post

Maureen Post

Consults + 21-dagen-programma

Via Rocky Fit in Apeldoorn ben ik doorgestuurd naar Debbie van Weelden, gespecialiseerd in de Hormoonfactor. Na de intake de keuze uit twee opties, of gelijk cold Turkey of het 21-dagen-programma; iedere dag, drie weken lang, een mailtje met één nieuwe gewoonte. Ik heb gekozen voor de tweede variant. Helemaal klaar voor de start en vastbesloten om deze drieweekse hormoonreset vol te houden, keek ik in mijn mailbox. Elke dag om half acht een mailtje met een nieuwe gewoonte. In die drie weken heb ik regelmatig contact gehad met Debbie om haar op de hoogte te houden van mijn vorderingen. Het ging eigenlijk heel lekker. In het begin een paar dagen met flinke ontgiftingsverschijnselen door een teveel aan suikers en koffie, maar daarna ging het heel gemakkelijk. Het eten was erg lekker en de gewoontes zijn heel gemakkelijk in te bouwen. Elke dag was het weer leuk om een mailtje te ontvangen. Na drie weken ben ik vastbesloten dit een jaar te blijven doen en kijken of het lukt om niet meer in oude patronen terug te vallen.

Debbie toonde zich heel betrokken en staat open voor alles wat je te melden hebt over het 21-dagen-programma en hoe je het ervaart. Ik heb het hele programma als heel positief ervaren, ben 6 kg afgevallen en voel me goed. En ik kan het iedereen aanraden om een keer je hele eetpatroon onder de loep te nemen en open te staan voor varianten op brood, aardappels en vlees. Maureen Post, pbp Next 

 

yvette rooding

Yvette Rooding

 21-dagen-programma

Ik heb 21 dagen een gezondheidsprogramma van Debbie van Weelden gevolgd. In één woord: Fantastisch !!!
Je krijgt 21 dagen een mail met daarin een tip voor je gezondheid. Debbie bekijkt de mens en zijn gezondheid, vanuit een andere invalshoek, dan de meeste mensen. Zij vertelt dat het vaak onze hormonen zijn die ervoor zorgen dat we ons ‘niet goed’ voelen. En dan is ‘niet goed voelen’ interpretabel voor iedereen natuurlijk; van slaapstoornissen tot depressiviteit, van niet afvallen tot slechte stoelgang.
Mijn ervaring met ‘wat wel en wat niet eten/drinken’ was al groot, dus veel tips kende ik al omdat ik zelf veel heb uit lopen zoeken. Maar het verschil was dat Debbie niet alleen tips geeft, maar ook uitleg en alternatieven biedt.
En er zaten zelfs voor mij nog nieuwe tips tussen waar ik heel blij mee was.
Deze 21 dagen-boost zorgde ervoor dat ik mijn lijf nog beter ging herkennen en ook gelijk voelde wat ‘verkeerde’ voeding of drank met mijn lijf deed. Ik had namelijk wat last van stemmingsschommelingen, niet heel erg maar ik voelde mij soms wat somber. En na deze 21 dagen, voel ik me momenteel hartstikke blij en voel ik dat ik dit onder controle heb door wat ik eet of drink. Het is ineens dus ook veel minder erg als ik mij wat somber voel, omdat ik dan gelijk weet waar het mis is gegaan :-)

Ik beveel dit 21-dagen-programma absoluut aan. Het is voor iedereen te doen en ook heel interessant om te volgen! Ook als je niet gelijk ergens last van hebt. Het geeft je enorm veel inzichten en behoedt je daardoor voor toekomstige klachten :-) Yvette Rooding, Succesvol Gelukkig