hoofd

[TIP] Darmdetox met Energy Detox Diet (deel 1)

energy detox dietOntvang hier nu 10% korting met code: aktie10d 

Gezondheid begint in je darm‘. Het is een waarheid als een koe.
 
Je kunt nog zo gezond en bewust eten, maar als je darm de voedingsstoffen niet kan opnemen doordat deze vervuild is, is het dweilen met de kraan open. Het heeft dan gewoon niet zoveel zin om al die Superfoods en gezonde, bio voeding aan te schaffen als je lichaam er toch niet veel mee doet. Waste of money! 

Daarom is het essentieel dat je darmstelsel schoon is en er geen afvalstoffen meer in zitten die de opname van je voedingsstoffen belemmeren. 

Hoge darmspoeling
Een tijd geleden heb ik al eens een hoge darmspoeling ondergaan bij mijn lieve vriendin Kaja Kalina van Happy Colon. Tijdens de behandeling wordt de dikke darm op een zachte manier gereinigd met behulp van lauwwarm gefilterd water. Het voelde goed en ik had het idee dat ik al veel afvalstoffen kwijt was. 


Bij de hoge darmspoeling wordt echter alleen de dikke darm gereinigd en niet de dunne darm….

Dunne darm
De dunne darm heeft de belangrijkste functie van het spijsverteringsstelsel. Hier worden namelijk de voedingsstoffen opgenomen. Het is dus ook van belang dat deze schoon is!

Hoe gaaf is het dan dat er nu een product op de Nederlandse markt is dat de gehele darm, dus ook de dunne darm, op een lichaamsvriendelijke manier schoonmaakt? 

Darmdetox
Als ik natuurgeneeskundig therapeut Marion Schaatsbergen mag geloven is dit darmdetox product, Energy Detox Diet, dé nieuwe manier om zelf je darmen te reinigen en gezond te krijgen!

Marion is al meer dan 30 jaar natuurgeneeskundige en heeft vele darmspoelingen gegeven en ook zelf ondergaan. Ze was al jaren op zoek naar een manier om de dunne darm te reinigen (ofwel de schadelijke biofilm te verwijderen) zónder het gebruik van middelen die de darmwand kunnen irriteren of beschadigen zoals psylliumvezels. En zónder Patty Brard taferelen met klysma’s of darmspoelingen! Fieuw……

Biofilm
Ieuw…..de biofilm klinkt als iets dat ik niet in mijn darmen wil hebben! Het is een slijmlaag vol met virussen, parasieten, schimmels, slechte bacteriën en andere meuk. Deze heeft zich in de loop van de jaren in je darm gevormd en belemmert de opname van o.a. je vitaminen en mineralen. 
zakjes energy detox diet

Werking Energy Detox Diet
Energy Detox Diet volg je voor 3, 6 of 12 dagen. Er zijn 2 voorbereidingsdagen. Daarin ga je minder eten en laat je o.a. vlees en alcohol staan. Het enige dat je daarna doet is 7 maaltijdvervangende shakes per dag drinken (je eet er dus niets anders bij). De shakes zitten vol met alle voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Je schijnt geen hongergevoel te hebben en volop energie!

Tevens bevatten de maaltijdvervangers de vezel van de oliepalm die de biofilm in je darmen penetreert, de darmwand bevochtigt waardoor die biofilm loslaat en je deze er gewoon uitpoept! Na de kuur heb je nog 2 opbouwdagen, hierin neem je weer langzaam vast voedsel tot je. 

Bijkomend voordeel voor degenen die wat kilootjes kwijt willen: dat gaat zeker gebeuren! 
ingredienten energy detox diet

Ik heb het pakket voor de darm detox ontvangen en begin hier de 2e week van januari aan, op dinsdag 13 januari om precies te zijn. 
(Komende week staan er nog wat nieuwjaarsborrels gepland, vandaar… ;-)) 

Lees mijn ervaring hier..>

Wil jij het nieuwe jaar ook schoon starten?
Je krijgt nu 10% korting op de aanschaf van het Energy Detox Diet, gebruik dan code aktie10d bij het afrekenen!

To a happy, healthy YOU!
Debbie

, , , , , , , ,

4 Responses to [TIP] Darmdetox met Energy Detox Diet (deel 1)

 1. Mieke 3 januari 2015 at 11:32 am #

  Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen Debbie maar die zul je vast wel met ons delen .
  Sterkte in ieder geval, moedig hoor.
  Liefs, Mieke

  • Debbie van Weelden 3 januari 2015 at 8:52 pm #

   Ha die Mieke, dank voor je reactie! Ja, ben zelf heel erg benieuwd naar de ervaring en natuurlijk het resultaat, want die biofilm eruit: dat is het belangrijkste!
   Ik hou je op de hoogte!

   Liefs, Debbie

 2. Monique 6 januari 2015 at 11:18 pm #

  Beste Debbie,

  Veel suc6 en sterkte met de kuur!
  Hoeveel dagen ga je het doen?
  Ik denk er zelf ook over om deze kuur te doen, weet alleen nog niet hoeveel dagen.
  Bedankt voor jouw inspiratie!

  Groetjes Monique

  • Debbie van Weelden 7 januari 2015 at 3:28 pm #

   Hoi Monique,

   Ik ga zelf 6 dagen doen! :-) Spannend hoor!
   Ben zo benieuwd wat er uit komt en hoe ik me tijdens én daarna voel… Hou m’n blog in de gaten, want ik zal m’n ervaring uitvoerig beschrijven…. Hahaha

   Groet, Debbie

Geef een reactie